Burmapictures

Ervaar elke keer iets nieuws tijdens het bloggen

ONLINE MARKETING

DOELEN VAN ONLINE MARKETING

Mijn nieuwe sieradenbedrijf had een flinke boost nodig op het gebied van online marketing, ik heb jaren al mijn sieraden verkocht op Instagram. In al die jaren heb ik een flink bereik opgebouwd en vond ik dat het toch wel tijd is voor een professionele webshop. 

Ik ging op zoek naar een online marketing bedrijf waar ik makkelijk mijn wensen kon uitleggen en dat zij die voor mij uit konden laten komen, ik ben iemand die houdt van over de top en extra. Toen ik alles wat ik verwachtte van mijn nieuwe webshop op tafel legde kon Online Infinity zich meteen een beeld vormen van hoe het zou gaan worden. Ik was verbaasd dat zij zelfs nog extra toevoegingen hadden waar ik niet eens had aan kunnen denken. 

Daarna gingen we samen de doelen van mijn webshop bespreken, bespraken we de kleuren, lettertypes en alles wat nodig is voor de webshop. Toen hebben ze een schets getekend om ervoor te zorgen dat echt alles erop en eraan zat. Omdat Online Infinity ook gespecialiseerd is in online marketing konden hun ook conversiegericht meekijken. Dit waren 2 vliegen in 1 klap!  Nadat mijn webshop klaar was lieten ze mij zien hoe alles werkt en hoe ik kleine dingen zelf kon veranderen! 

online infinity rotterdam